Donate Now
  
my profile | directory login | search | faq | forum home

  next oldest topic   next newest topic
» Scarleteen Boards: 2000 - 2014 (Archive) » COMMUNITY ANNOUNCEMENTS & HELPS » Site Help and Service » Posting issues

 - UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: Posting issues
AlwaysWorried
Activist
Member # 8472

Icon 1 posted      Profile for AlwaysWorried     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hi, I've noticed that when I reply to a post, my reply doesn't show up for between half an hour to a day or so. I was just wondering if this was a board issue? I've tried clearing out my cache and closing all my broswer windows after I post and then looking at the thread, but it's still not there (the post list shows it at the top of the list and gives the correct number of replies). I obviously don't know if my ISP caches the pages in some strange and annoying way, but it doesn't happen for any other forums I go to.

Any thoughts?


Posts: 125 | From: Leicestershire, England | Registered: Jun 2002  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Milke
Activist
Member # 961

Icon 1 posted      Profile for Milke     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Have you tried just refreshing the page? I don't know what browser you're using, but Internet Explorer is notorious for failing to load more recent version of pages.

------------------
Milke, with an L, SSBD, RATS, TMNTP

Sink, swim, go down with the ship, but use your freedom of choice!


Posts: 5122 | From: I *came* from the land of ice and snow | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AlwaysWorried
Activist
Member # 8472

Icon 1 posted      Profile for AlwaysWorried     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Yeah, I'm using IE. Like I said, I refreshed a few times and then tried clearing out my temp internet folder and closing my browser windows and then coming back, no effect. This is the only place it happens but I guess I'll have to live with it.
Posts: 125 | From: Leicestershire, England | Registered: Jun 2002  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
entropie
Activist
Member # 26

Icon 1 posted      Profile for entropie     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
I had the same problem - try adding a ? onto the end of the URL, so it treats the page as a completely new one instead of retrieving it from the cache.
Posts: 1030 | From: Aotearoa | Registered: Jun 2000  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AlwaysWorried
Activist
Member # 8472

Icon 1 posted      Profile for AlwaysWorried     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
It worked, thanks a lot.

Damn caches, think they can speed things up *mumble* *mumble*


Posts: 125 | From: Leicestershire, England | Registered: Jun 2002  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
   

   Close Topic   Feature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:


Contact Us | Get the Whole Story! Go Home to SCARLETEEN: Sex Ed for the Real World | Privacy Statement

Copyright 1998, 2014 Heather Corinna/Scarleteen
Scarleteen.com: Providing comprehensive sex education online to teens and young adults worldwide since 1998

Information on this site is provided for educational purposes. It is not meant to and cannot substitute for advice or care provided by an in-person medical professional. The information contained herein is not meant to be used to diagnose or treat a health problem or disease, or for prescribing any medication. You should always consult your own healthcare provider if you have a health problem or medical condition.

Powered by UBB.classic™ 6.7.3